Overslaan en naar de inhoud gaan

SCK CEN werpt licht op sprekende prestaties van 2023

11 juni '24

Herbeleef 2023 met het gloednieuwe jaarrapport ‘Hoogtepunten’

Met trots presenteert SCK CEN zijn gloednieuw, digitaal jaarrapport ‘Hoogtepunten 2023’! Deze editie is meer dan een verslag van cijfers en resultaten. Het is een reis door de contrasten van succes en uitdaging, maar vooral een reis met een nieuw licht op onze wereld. Veel leesplezier!

Het woord 'Hoogtepunten 2023' hangend aan draden in een museum van krantenknipsels.
Onze prestaties van vorig jaar verdienen om in de schijnwerpers te staan.
2023, enlight our pioneering strategy!
Peter Baeten, directeur-generaal van SCK CEN

“In 2022 lanceerden ons nieuw strategisch plan ‘Exploring 2040’. Daarmee spraken we een heldere ambitie uit. We nemen de handschoen op in de strijd tegen klimaatverandering en kanker, en beloven een ervaren gids in duurzame ontmanteling te zijn. En we streven naar innovatie in domeinen, die ons bekend zijn. Intussen zijn we één jaar verder en boekten we aanzienlijke vooruitgang. En dat verdient om in de schijnwerpers te staan”, aldus Peter Baeten, directeur-generaal van SCK CEN.

In 2023 sloten we strategische partnerschappen om de komst van vooruitgang te versnellen, en bereikten we belangrijke (wetenschappelijke) mijlpalen. Eerste spades gingen in de grond, eerste stenen werden gelegd en de koers naar een nieuwe wereldprimeur werd gezet. Dit jaarrapport bundelt alle ontwikkelingen waarmee we impact creëren, en houdt ze tegen het licht van maatschappelijke noden.

📣 Wil je meer weten over onze prestaties van 2023? 
Surf dan snel door! ⬇️
 

Ga naar het online jaarrapport

Deel dit artikel