Overslaan en naar de inhoud gaan

Volg ons nu ook op Instagram en Facebook

01 december '23

Scroll, like, follow - je weet hoe het gaat! Volg ons op Facebook en Instagram voor een dosis wetenschap, een kijkje achter de schermen en nieuwtjes over onze onderzoeken en activiteiten. We zijn helemaal klaar om ons wetenschappelijke doen en laten daar volop met jullie te delen.

2023_SCKCEN_LaunchInstagram

Facebook: wetenschap uitgelegd voor iedereen

Op onze Facebook-pagina willen we wetenschap toegankelijk maken voor iedereen, of je nu een buur bent die nieuwsgierig is naar onze activiteiten of gewoon een algemene interesse hebt in wetenschappelijke ontwikkelingen. We delen nieuwtjes en nuttige informatie waarmee we nucleaire wetenschap en technologie begrijpelijk maken voor iedereen. Je ontdekt er alles in het Frans en het Nederlands.

Instagram: wetenschap in beeld voor science fans

Hunker je naar een dieper inzicht in onze labo's en experimenten? Volg ons dan op Instagram. We laten zien wat er gebeurt onder onze microscopen, in onze technologische installaties of achter de deuren van onze labo’s, technische details inbegrepen! Al onze Instagram-posts zullen in het Engels zijn, zodat science fans wereldwijd hun honger naar wetenschap kunnen stillen.

Tot snel op Facebook en Instagram? 👋

Deel dit artikel